Αρχική | Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

     1. Ποιος χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η επεξεργασία των δεδομένων σας μέσω της ιστοσελίδας www.interklark.gr γίνεται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ή να υποβάλλετε κάποιο παράπονο αναφορικά με τα Προσωπικά Δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία, οπότε και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Εδώ  είναι διαθέσιμη η φόρμα αίτησης που θα χρειαστεί να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση: «ΝΑΪΣΙΔΗΣ Γ. – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ι. ΟΕ», 11ο χλμ. Θες/νίκης – Αθήνας, ΤΚ 57400 Σίνδος, ΤΘ 24, τηλ. 2310-569600 ή να προσκομιστεί στην εταιρία (στην άνω διεύθυνση) ιδιοχείρως.

Η εταιρία για την ικανοποίηση των αιτημάτων είναι απαραίτητο να προβεί σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση, σε χρονικό διάστημα το αργότερο ενός (1) μηνός από την παραλαβή της αίτησης, κάθε αίτημα θα έχει ικανοποιηθεί ή θα έχει υπάρξει ενημέρωση για τυχόν καθυστέρηση ή μη ικανοποίηση του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους αυτής.

 

     2. Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η εταιρία «ΝΑΪΣΙΔΗΣ Γ. – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ι. ΟΕ» (από εδώ και στο εξής «η εταιρία») επεξεργάζεται αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς της γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία ή/και με τις απαντήσεις ή αιτήσεις σας στο πλαίσιο συγκεκριμένων ενεργειών που η εταιρία εκτελεί ή υπηρεσιών που αυτή παρέχει. Η επεξεργασία των δεδομένων βασίζεται στην οικειοθελή εκ μέρους σας χρήση της ιστοσελίδας και στην οικειοθελή συμμετοχή σας στις αντίστοιχες ενέργειες ή υπηρεσίες της εταιρίας. Όπου εισάγονται ή υποβάλλονται προσωπικά δεδομένα, των οποίων γίνεται επεξεργασία, αυτά είναι τα ελάχιστα απαραίτητα για τους σκοπούς της επεξεργασίας που εξυπηρετούνται.

Ενδεικτικά, κατά την επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και εν όψει της παροχής από τον ιστότοπο των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, είναι πιθανό να ζητηθεί από τους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου να δηλώσουν στοιχεία που τους αφορούν (πχ ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από αυτούς οπουδήποτε στις σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα χρηστών/επισκεπτών που ζητούνται από τον ιστότοπο περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες για την λειτουργία του ιστότοπου και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή των χρηστών, και πάντοτε σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/79 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 και των εφαρμοστικών αυτών νόμων, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES;

Όπως και οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης/επισκέπτης περιηγείται στον ιστότοπο.

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας με την μορφή πολύ μικρού κειμένου και αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε στο PC, smartphone & tablet σας (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες και δεν εγκυμονούν κινδύνους για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε για τα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συλλέγονται πληροφορίες μέσω cookies, μπορεί να προβεί στις αντίστοιχες ρυθμίσεις, όπως αυτές περιγράφονται και πιο κάτω.

Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν γενικά ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies μπορεί να καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς επηρεάζει την απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και μπορεί να συνεπάγεται τον περιορισμό της πρόσβασης του χρήστη στο περιεχόμενό του.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ COOKIES

1) Αναγκαία Cookies

Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την ηλεκτρονική πληρωμή και την αποθήκευση προϊόντων στη wish-list. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop και υποβαθμίζεται και η προσωπική εμπειρία πλοήγησης, καθώς βασικές e-commerce λειτουργίες υπολειτουργούν.

2) Cookies επιδόσεων

Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά ή μας δείχνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του www.interklark.gr.

3) Cookies λειτουργικότητας

Αυτά τα cookies «απομνημονεύουν» τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σου στο site μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας. Με αυτά τα cookies απολαμβάνετε μια εξατομικευμένη εκδοχή του www.interklark.gr, με αποτέλεσμα να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

4) Cookies διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις πιο σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών με στόχο τον περιορισμό των μαζικών, ανεπιθύμητων και ανούσιων διαφημιστικών μηνυμάτων. Παράλληλα μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών.

5) Cookies Analytics

Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Συγκεκριμένα: Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο www.interklark.gr.

Ο δικτυακός τόπος www.interklark.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα, για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ' αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου.

To www.interklark.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ. επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

To www.interklark.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:

Χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

To www.interklark.gr και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της.

To www.interklark.gr και οι τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της www.interklark.gr, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπό του www.interklark.gr.

To www.intterklark.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σας (αυτό περιλαμβάνει την εθνικότητά σας, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις σας, τη σεξουαλική σας ζωή, τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις, τις πολιτικές σας απόψεις, τη συμμετοχή σας σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και τα βιομετρικά σας στοιχεία, καθώς και στοιχεία ποινικού μητρώου).

Ο ιστότοπος αντιτίθεται εξάλλου στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική του είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.

 

     3. Συλλογή και σκοπoί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Ο ιστότοπος, ειδικότερα, συλλέγει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου έχουν παράσχει προς αυτόν με τη ρητή συγκατάθεσή τους και για τους εξής σαφώς περιγραφόμενους κατά τα αμέσως κατωτέρω σκοπούς:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (όπως π.χ. πληροφόρηση για τις δραστηριότητες της εταιρίας, αποστολή newsletter και ενημερωτικού υλικού κλπ).
  • για την αποστολή μηνυμάτων στην εταιρία μέσω φόρμας επικοινωνίας.
  • για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρίας και χρηστών/επισκεπτών.
  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών (πχ για την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και/ή τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παρουσιάζεται με τον πιο αποδοτικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας).
  • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες/επισκέπτες (feedback) σχετικά με τις προσφερόμενες επιλογές και υπηρεσίες του ιστότοπου και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες συλλέχθηκαν, καθώς και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την εταιρία.

 

Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται από το www.interklark.gr συναινείτε στην επεξεργασία, συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αυτής βασίζεται στην τήρηση των προθεσμιών που προβλέπει ή απαιτεί ο νόμος, καθώς και στις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης και της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων.

Όλα τα δεδομένα σας θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σε έντυπα ή αυτοματοποιημένα μέσα, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστευτικότητας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στην παρούσα, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

 

Ειδικότερα:

  • Αναφορικά με τα προσωπικά σας Δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρία μέσω της επιλογής «επικοινωνήστε μαζί μας» και «επικοινωνία» (όνομα, e-mail, εταιρεία, σχόλια), σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η διεκπεραίωση της αιτούμενης επικοινωνίας με την απάντηση της εταιρίας μας στα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Αναφορικά με τα προσωπικά σας Δεδομένα (e-mail) που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρία προκειμένου να λαμβάνετε από αυτή newsletter (ηλεκτρονικά φυλλάδια) για τα προϊόντα, υπηρεσίες, νέα, ανακοινώσεις και δραστηριότητες της εταιρίας («newsletter»), σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η εκ μέρους μας αποστολή των σχετικών newsletter προς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλωθεί.
  • Αναφορικά με τα προσωπικά σας Δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρία προκειμένου να λάβετε από αυτή προσφορά ως προς συγκεκριμένο προϊόν εμπορίας της («ζητήστε μας την προσφορά» μέσω της σελίδας «Προϊόντα»), σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η εκ μέρους μας αποστολή της ζητηθείσας προσφοράς για το συγκεκριμένο προϊόν που επιλέξατε, στα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Αναφορικά με τα προσωπικά σας Δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρία (προς το e-mail μας sales@interklark.gr) προκειμένου να συμμετάσχετε σε εκπαιδεύσεις ως προς την ασφαλή χρήση και συντήρηση ανυψωτικών περονοφόρων («εκπαιδευτικά προγράμματα»), σκοπός της επεξεργασίας, εφόσον έχει ληφθεί η σχετική συγκατάθεσή σας, είναι η απάντησή μας προς ενημέρωσή σας σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις λεπτομέρειες των εκπαιδεύσεων που διοργανώνονται.

 

Σε ό,τι εν γένει αφορά τη χρήση των δεδομένων σας και εφόσον τέτοια χρήση είτε σας ζητηθεί από την εταιρία είτε ζητηθεί εκ μέρους σας ως άνω προς την εταιρία, μπορείτε, αντιστοίχως, να αρνηθείτε αυτή ή να ανακαλέσετε αυτή ανά πάσα στιγμή. Εάν συγκατατεθείτε ειδικότερα στη λήψη ηλεκτρονικού ενημερωτικού φυλλαδίου (newsletter) και ηλεκτρονικών μηνυμάτων ως άνω, θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε. Τέτοια δυνατότητα διαγραφής θα σας δίνεται σε κάθε περίπτωση με κάθε σχετικό ηλεκτρονικό φυλλάδιο ή μήνυμα, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε αυτό (επιλογή διαγραφής με ένα κλικ).

 

     4. Άτομα που έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα και Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Τα Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία με ηλεκτρονικά και χειροκίνητα μέσα σύμφωνα με τις διαδικασίες και τις πρακτικές που σχετίζονται με τους προαναφερθέντες σκοπούς και είναι προσβάσιμα από το προσωπικό του Υπευθύνου επεξεργασίας που είναι εξουσιοδοτημένο να επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα.

Η «εταιρεία» δεν μεταβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η «εταιρεία» ενδέχεται να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών και προϊόντων που συνεργάζονται μαζί της (και εκτελούν καθήκοντα εμπορικού, επαγγελματικού ή τεχνικού χαρακτήρα για την εταιρία ή προς την εταιρία), προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή για την καλή εκτέλεση των συμβάσεων που έχουν συναφθεί ή πρόκειται να συναφθούν. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται στην περίπτωση αυτή πάντοτε νομίμως και σύμφωνα με τους ισχύοντες περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της λήψης συγκατάθεσης εκ μέρους σας, κάθε φορά που αυτή απαιτείται. Σε κάθε περίπτωση, οι αναφερόμενοι παραλήπτες λαμβάνουν μόνο τα απαραίτητα δεδομένα για τις αντίστοιχες λειτουργίες τους και αναλαμβάνουν δεόντως την επεξεργασία τους μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων.

Τα δεδομένα ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν σε άλλους νόμιμους παραλήπτες που προσδιορίζονται κατά καιρούς από τους ισχύοντες νόμους ή για την εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων της εταιρίας, όπως ο νόμος ορίζει και με τους όρους και προϋποθέσεις που ο νόμος προβλέπει.

Με εξαίρεση τα ανωτέρω, τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν θα διαδίδονται.

 

     5. Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα Προσωπικά Δεδομένα

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι η εταιρία «ΝΑΪΣΙΔΗΣ Γ. – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ι. ΟΕ».

Οι χρήστες/επισκέπτες που έχουν γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα στον ιστότοπο έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης και διαγραφής των δεδομένων τους, περιορισμού της επεξεργασίας τους, αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα των πληροφοριών που τους αφορούν.

Επίσης, έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους ανά πάσα στιγμή, χωρίς όμως η επιγενόμενη αυτή ανάκληση να θίγει την επεξεργασία που βασίστηκε στη συγκατάθεση προ της ανάκλησης, ενώ διατηρούν ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να απευθυνθούν στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, τ.κ. 115 23, Αθήνα, www.dpa.gr).

Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων, η «εταιρεία» δεσμεύεται να επιλύσει παράπονα ή καταγγελίες σχετικά με την συλλογή ή χρήση προσωπικών δεδομένων, πλην όμως επιφυλάσσεται ως προς την ικανοποίηση κάθε σχετικού δικαιώματος ή αξίωσης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ο ιστότοπος τηρεί όλες τις από τον νόμο επιβαλλόμενες υποχρεώσεις του.

Εάν ο χρήστης/επισκέπτης γνωστοποιεί αυτοβούλως ο ίδιος τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι ο ιστότοπος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, ο ιστότοπος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στον ιστότοπο, καθώς και για το δικαίωμά του προς υποβολή όλων των δεδομένων που υποβάλλει στον ιστότοπο.

 

     6. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρία εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου και των ψηφιακών υποδομών, επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις. Η εταιρεία έχει διασφαλίσει την συμμόρφωση των συνεργαζόμενων εταιριών στην πολιτική GDPR.

 

     7. Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Η παρούσα πολιτική ισχύει μόνο για τον ιστότοπο που ορίζεται παραπάνω (www.interklark.gr). Παρόλο που ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους (γνωστοί ως ιστότοποι τρίτων), σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία δεν έχει πρόσβαση (ούτε χρησιμοποιεί συστήματα παρακολούθησης των cookies, διαδικτυακούς φάρους ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης των χρηστών που ενδέχεται να είναι ενεργές στους ιστότοπους τρίτων μερών), στο περιεχόμενο και το υλικό που δημοσιεύονται σε αυτούς ή στις μεθόδους επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό, η εταιρία στερείται κάθε ευθύνης για κάθε τέτοιο ζήτημα που αφορά τρίτους ιστότοπους. Επομένως, θα πρέπει να επαληθεύετε τις πολιτικές απορρήτου τέτοιων ιστότοπων τρίτων μερών και να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

     8. Πώς αποθηκεύουμε τα δεδομένα και για πόσο καιρό

Τα δεδομένα αυτά υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο στον βαθμό που απαιτείται για την επίτευξη των σκοπών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική και θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των συγκεκριμένων επιδιωκόμενων σκοπών. Σε κάθε περίπτωση, το κριτήριο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της περιόδου αποθήκευσης βασίζεται στη συμμόρφωση με τις προθεσμίες που επιτρέπονται από το νόμο και τις αρχές της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, του περιορισμού της αποθήκευσης και της ορθολογικής διαχείρισης των αρχείων μας.

 

     9. Αναθεωρήσεις της Πολιτικής

Η «εταιρεία» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Πολιτική, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η εταιρία θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Πολιτική και η επικαιροποιημένη Πολιτική θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Πολιτική προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.