Από τον Οκτώβριο του 2018 η Interklark έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 από την  TUVRheinland και σπό τον Απρίλιο του 2022 με τα πρότυπα ISO 14001:2015 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ISO 45001:2018 Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας από την SWISS. Είναι ένα βήμα που, πρακτικά, συνεπάγεται περισσότερη προσφερόμενη αξία για τους πελάτες μας και ακόμα πιο παραγωγικές συνεργασίες μαζί τους  ενώ παράλληλα ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας!

 

 

TUVRheinlandSwiss cert 14001:2015   Swiss cert 45001:2018

 

Ανταλλακτικά INTERKLARK

Σας παρέχουμε ένα κατάλογο ανταλλακτικών που καλύπτει την πλειοψηφία των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες της Ιαπωνίας και της Ευρώπης, όπως η Komatsu, η Mitsubishi, η Nissan, η TCM, η Toyota, η Jungheinrich, η BT, η Linde κλπ

Παρέχουμε ανταλλακτικά από παγκόσμιες πηγές εφοδιασμού.

Σας διασφαλίζουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας

Low Effort συνδεσμοι μπαταριων περονοφορων EAXTRON

youtube video

Οι σύνδεσμοι της Eaxtron συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία, εργονομία και ασφάλεια. Αποκλειστικά κατασκευασμένοι στην Γαλλία και σύμφωνα με Ευρωπαϊκά και διεθνή standards προσφέρουν:

  • Ευκολία σύνδεσης / αποσύνδεσης με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της σωματικής καταπόνησης του εργαζομένου που τις χρησιμοποιεί χάρη σε τεχνολογία Vortex
  • κλείδωμα ανάμεσα στους δύο συνδέσμους ώστε η σύνδεση να είναι απρόσκοπτη (αποφυγή τμηματικών φορτίσεων), σταθερή (αποφυγή arcs)
  • μεγιστοποίηση των εφαπτόμενων επιφανειών των βυσμάτων μέσω των οποίων μεταφέρεται η ηλεκτρική ενέργεια ώστε να αποφεύγονται τόσο η υπερθέρμανση όσο και οι σπινθήρες.

Παράλληλα επιτυγχάνεται μεγιστοποίηση της ποσότητας της μεταφερόμενης ηλεκτρικής ενέργειας

Δείτε το βίντεο

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

  • ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΟΥ

Η ασφάλεια στον χώρο εργασίας των περονοφόρων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που όμως είναι εύκολο να ελγχθούν εκ των προτέρων. Σε ότι αφορά το περονοφόρο οι έλεγχοι που πρέπει να γίνονται πριν την καθημερινή του χρήση. Είναι υπόθεση λίγων λεπτών...

Περισσότερα
  • SPOTLIGHTS BY INTERKLARK

SPOTLIGHTS BY INTERKLARK

Ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσουμε την ασφάλεια στην αποθήκη μας είναι τα μπλε φώτα -  blue lights.  Αυτά τα τοποθετούμε στο πίσω μέρος του κουβουκλίου του περονοφόρου ώστε να αφήνουν ένα μπλέ στίγμα στο τεραίν της αποθήκης σε μία απόσταση από το περονοφόρο.

Περισσότερα
  • Η Interklark πρωτοπορεί

Η Interklark πρωτοπορεί

Η Interklark σε συνεργασία με την Hellenic Maintenance Society & την Alpha Plan Consultants, προχώρησε στη θέσπιση μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων με θέμα την «Ασφαλή χρήση και σωστή Συντήρηση των Ανυψωτικών Περονοφόρων Οχημάτων».

Περισσότερα
  • Σύστημα απιονισμού από την Interklark

Σύστημα απιονισμού από την Interklark

Μέσα από την εμπειρία της αγοράς η Interklark διέκρινε την ανάγκη ανάπτυξης προϊόντων προστασίας των μπαταριών των περονοφόρων οχημάτων. Το σύστημα απιονισμού που προτείνουμε προσφέρει το καθαρότερο δυνατόν νερό για χρήση στις μπαταρίες των περονοφόρων μας και φθηνότερο κόστος.

Περισσότερα

espa

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, αλλά και τα τελευταία νέα της εταιρείας μας!


Η Interklark είναι μέλος:

ΣΕΒΕ
ΣΒΒΕ
ΕΒΕΘ
AHK